Cyle Larin gaat dit seizoen 20 doelpunten scoren

larin
Şansal Büyüka, journalist van Milliyet heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Besiktas zoekt een aanvaller, ok, maar Larin heeft met zijn performance laten zien dat hij dit seizoen minimaal 20 doelpunten kan scoren. Lens heeft het afgelopen seizoen heel slecht gepresteerd, maar tot nu toe heeft Lens veel betere prestaties laten zien. Als Quaresma weer terugkomt kan het zijn dat Lens slechter gaat presteren, maar zo niet kan hij een toegevoegde waarde zijn voor dit elftal. Gökhan Töre heeft na zijn zware blessure laten zien dat hij dit seizoen gaat knallen. Ok, als Besiktas geen nieuwe keeper kan vinden, Tolga Zengin is nog altijd een keeper die gemiddeld presteert in Turkije."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 5
-: 0
R: 73
Level 2

Doet me denken aan zijn blanke broer negredeo


+: 522
-: 0
R: 1979
Level 5

Larin is nog niet zo ver, voordeel voor hem is dat hij nu langzaam wordt gebracht, in tegenstelling tot Mitrovic. Die moest gelijk tegen goede tegenstanders er staan op een vrij kritische positie. Larin heeft tot nu toe alleen tegen mindere tegenstanders gespeeld en daar ook tegen gescoord. We moeten dit jaar ook nog niet veel van hem verwachten.

Cenk had in zijn eerste seizoen in 18 wedstrijden (713 minuten) 5 keer gescoord. Als hij dat kan evenaren dit seizoen ben ik al blij.


+: 9
-: 100
R: 33
Klein kind
+1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 140
-: 0
R: 353
Level 3

Boze oog resmen, negredo gibi olmaz ins


+: 429
-: 0
R: 1520
Level 5

Wat verwacht je van een spits uit de Amerikaanse competitie het blijft gewoon een flutspeler

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen