Premier League-droom van Vida is afgelopen

vida
Faik Gürses, sportcommentator van TRTSPOR heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"De voorzitter van Besiktas wordt heel erg boos over de transfergeruchten van Vida. Er wordt op dit moment alleen mondeling wat besproken, maar er ligt niets concreets op tafel. Besiktas heeft geen officieel bod ontvangen. Morgen is de laatste transferdag in Engeland. Besiktas heeft een nummer 10, rechtsback en ondanks dat Cyle Larin goed presteert een aanvaller nodig. Als Besiktas spelers wil halen, dan moeten ze eerst Vida verkopen. Liverpool en West Ham United hebben de transfergeruchten al ontkracht. Premier League avontuur van Vida is al afgelopen zonder dat het is begonnen."
Artikel delen met vrienden:
Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen