Eerste uitspraken van Guti en İlhan Mansız als assistent-trainer Besiktas

gutiilhan
Guti Hernandez en İlhan Mansız hebben onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

Guti Hernandez 
“Ik ben heel gelukkig. Besiktas heeft mij nog een kans gegeven. Ik ben echt blij dat ik weer voor Besiktas mag werken. Ik zal met een belangrijke coach samenwerken. Ik heb dit in de gaten. Ik zal proberen om veel dingen van hem te leren en een toegevoegde waarde te zijn voor de trainer.”
 
İlhan Mansız
“Ik ben echt nerveus. Ik ben echt gelukkig. Ik ben teruggekeerd naar mijn nest. Ik wil hierbij Senol Günes bedanken. Ik heb op het WK samen met Senol Günes gewerkt. Ik ga veel dingen van hem leren. Guti heeft al 4 jaar voor Real Madrid gewerkt. Ik zal ook veel leren van Guti.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 665
-: 0
R: 1912
Level 5

Ilhan Mansiz was toch 1 van me favorieten aanvallers samen met Pascal Nouma, vooral Ilhan tijdens de WK van 2002 toen ik ging spijbelen om de wedstrijd tegen Brazilië te kunnen kijken,die geweldige trucje tegen Roberto Carlos geen idee hoe die heet maar die was manjeviek haha


+: 2508
-: 0
R: 9424
Level 5

Hopelijk 2 goede assistent trainers die onze spelers kunnen motiveren. Ilhan zal zich vooral bezig houden met de Turkse en Guti met de buitenlandse spelers.


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 32
-: 0
R: 143
Level 3

Ze zijn gehaald voor de toekomst ben benieuwd wie de trainer word als senol vetrekt. Denk toch wel gutti

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen