Guti meldt zich in Oostenrijkse kamp Besiktas

gutibjk4
Guti heeft zich vandaag aangesloten bij de Oostenrijkse kamp van Besiktas.
De Spaanse ex-sterspeler gaat als assistent-trainer aan de slag bij Besiktas en wordt de rechterhand van trainer Senol Günes. Verwacht wordt dat İlhan Mansız, de tweede assistent-trainer zich vanavond melden.
 
De Real Madrid-icoon gaat als assistent-trainer aan de slag bij de Turkse topclub. De 41-jarige oud-speler van Real Madrid was in het seizoen 2010-2011 ook als voetballer actief bij Besiktas en keert nu terug als assistent-trainer.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

In theorie is het heel mooi, maar ik ben benieuwd hoe het gaat uitpakken in de praktijk. Ik denk ook niet dat Guti zou komen als hem niet bepaalde beloftes waren gedaan. Grote kans dat hij het stokje na een jaar of 2 overneemt van Senol.


+: 1448
-: 0
R: 1919
Level 5

Met Ilhan Mansiz denk ik dat ze GS na wouden doen. Dit zeg ik niet puur omdat Hasan Sas en Umit Davala bij ons is, maar na Guti waarom dan nog Ilhan Mansiz erbij?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen