Alvaro Negredo meldt zich bij kamp Besiktas

negredobjk
Alvaro Negredo heeft zich woensdag gemeld bij het kamp van Besiktas in Oostenrijk.
De Spaanse aanvaller werd onlangs op de exit-lijst gezet door Besiktas, maar heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. Verwacht wordt dat Negredo ook het komend seizoen bij Besiktas gaat blijven, maar dan als derde aanvaller.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 1153
-: 0
R: 1415
Level 5
38

Zo snel mogelijk van hem af komen en een nieuwe spits kopen.


+: 1441
-: 0
R: 3145
Level 5

Afferim Kocum, al 4,5m euro garanti. Besiktasli Van Persie :-*


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Een speler met een salaris van 4,35 miljoen gaat als derde aanvaller blijven? Zoiets bestaat niet. Senol Gunes was heel duidelijk over hem. 'Als wissel kan ik gebruik maken van Negredo, maar we hebben niet de luxe om iemand met zijn salaris op de bank te houden. Volgend seizoen zal hij niet met ons zijn.' Dit was letterlijk wat die zei. Negredo was geblesseerd, maar dat betekent niet dat je 10 kilo te zwaar op de trainingskamp moet verschijnen. Onze trainer zegt iets, onze voorzitter zegt iets heel anders. Ik weet niet waar ze mee bezig zijn.+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

lekker man, beetje nutteloos wandelen en dan 4,35 vangen. Gel keyfim gel.


+: 17743
-: 0
R: 19960
Level 6

@Bona

Je kan toch niet een spits uit de selectie zetten en hopen dat iemand hem wilt kopen? Gewoon laten meetrainen, zo nodig zelfs laten spelen in de eerste EL wedstrijd. Als je hem buiten de selectie zet, staat hij ook volkomen in zijn recht om niet te vertrekken voordat hij zijn geld krijgt. Blijf vrienden met ‘m. Negredo is er 1000% niet meer bij als de competitie is begonnen over een maand.


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Daarom zeg ik ook dat ze niet weten waar ze mee bezig zijn. De trainer en voorzitter maken met elkaar botsende uitspraken. Negredo verschijnt 10 kilo te zwaar op de training, het is een potje. Overigens ben ik al blij als we van zijn salaris af zijn, laat staan dat we nog een transfersom gaan ontvangen.


+: 1096
-: 100
R: 2949
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 6
-: 0
R: 31
Level 1

Lakkier bezig la espanyola :bz: vur Babam soggg Sikilmistaslara :bz: :bz: :bz:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen