“Misschien kunnen we Gerard Piqué, echtgenoot van Shakira ook halen”

shakira
Fikret Orman, de voorzitter van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De voorbereidingen voor het concert van Shakira zijn afgerond. Shakira heeft geen verzoek van ons, maar wij wel van haar. Ten eerste, ik hoop dat wij Shakira een Besiktas supporter kunnen maken. Ten tweede, Gerard Piqué, zijn echtgenoot, is een belangrijke voetballer van Barcelona. Misschien kunnen wij hem ook naar Besiktas brengen.”
 
Shakira, zal morgen een concert geven in het Vodafone Park stadion van Besiktas (El Dorado World Tour). Na 12 jaar geeft Shakira voor het eerst weer een concert in Istanbul. Shakira werd oa. beroemd met nummers zoals "Waka Waka", "Whenever Wherever" en "Loca" en heeft 12 Grammy Awards gewonnen. Alle tickets zijn uitverkocht.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6
+1

2e kampperiode is begonnen, over 2 weken begint het seizoen voor ons maar we hebben nog steeds geen rechtsback, aanvallende middenvelder en spits gehaald. Van de spelers die weg moeten is alleen Boyko vertrokken en bovendien gratis. Onze concurrenten gaan allemaal door met zich te versterken, maar onze voorzitter is grappen aan het maken over Pique en het concert van Shakira is wat zijn aandacht krijgt op dit moment. Als we dit seizoen geen kampioen worden, hoeft die van mij echt niet verder te gaan na 2019.


+: 1034
-: 0
R: 2089
Level 5

Ik zie jou alleen maar klagen bij topics over onze bestuur. Heb vertrouwen in onze bestuur man! De transfermarkt is gewoon kwestie van geduld met Fikret orman. Hij heeft vaak genoeg bewezen dat hij late maar goeie transfers maakt. Liever Laat en goed, dan gehaast en poep


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Dat bedoel ik, dit keer kunnen we niet wachten tot eind augustus. Vorig seizoen deden we dat en de helft van onze spelers was niet klaar voor het nieuwe seizoen. Sakaya gelmez bu isler, straks maken we ook een Ostersunds-dram a mee, dan heb je niks meer aan al die veelbelovende woorden ovet het spelen van de EL-finale.+: 147
-: 0
R: 409
Level 3
+1

Ik zie Pique wel naar Besiktas komen

Off-topic: Berke en Bariş zijn bij Fener. Waar zijn die homo’s die zeiden dat hij niet zou komen.


+: 19
-: 0
R: 65
Level 2

Nee zeker niet. Pique heeft nog een doorlopend contract. FC Barcelona zal zijn basisspeler zeker niet makkelijk verkopen. Dit is gewoon een fake nieuws ;-)


+: 4655
-: 0
R: 8717
Level 5

Bona heeft gelijk. GS en FB gaan door met versterken en wij houden ons bezig met flauwekul shakira. Lekker belangrijk allemaal.

Fiko başkan kendine gel ve futbolcu al


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik begin wel te irriteren aan Fikret Orman, elke keer stomme uitspraken. Praat een keer serieus voor die cameras, elke keer grappen maken sonrada dalga geciyorlar word die boos Besiktas baskaniyla boyle konusulmaz diye.

Paar dagen terug ook vroegen ze yildiz oyuncu alacakmisiniz zegt die evet Yildiz Tilbe sarki soylecek aq, supporters denken nu ook ne oluyor amk.

Via Instagram zie je hem steeds op vakantie, paar dagen terug was die weer in Griekenland aan het feesten. Misschien is die wel met Pelkas of Fourtounis bezig maar dan waren er zeker wel meer geruchten.


+: 634
-: 100
R: 1574
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Shakira als masseur aannemen. Spelers komen het veld niet meer op

als fiko het kan, kan ik het ook

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen