Besiktas weer in gesprek met Atiba

atiba
Het bestuur van Besiktas probeert Atiba deze week te overtuigen om toch te blijven.
Althans, dat meldt Haber1903. Het eerste bod (750.000 euro voor 1 jaar) van Besiktas werd destijds afgewezen door de Canadese voetballer. Verwacht wordt dat Atiba Hutchinson toch zijn contract voor 1 jaar gaat verlengen bij de Turkse topclub.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Geen cent omhoog gaan, 750 duizend of niet. Keuze ligt bij hem. Zelfde moeten we doen bij Babel.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik hoop dat hij niet terug komt, ik hou van hem maar is genoeg geweest.
We moeten is ophouden met aan spelers vastplakken, zoveel transfervrije spelers en je bent nog steeds bezig met Atiba. Haal desnoods Vainqueur van Antalyaspor aq, hij is nog 29 en is geen slechte speler.

Basaksehir heeft zelfs MIlos Jojic gehaald, helemaal geen verkeerde transfer.


+: 1318
-: 0
R: 1565
Level 5

Als zelfs Real Ronaldo durft te lozen, moeten wij Atiba kunnen lozen. Er is geen plaats voor sentimentele in voetbal. Dit is een business. We hebben Dorukhan en Medel die op zijn positie spelen, desnoods Necip. Wel huilen dat er geen geld is, maar een speler die de laatste 2 jaar enorm aan het dalen is, en notabene europees ons de wedstrijd heeft gekost (Lyon en Bayern) willen behouden is dom.+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5

Atibanin pili bitti. Tijd voor vers bloed. Thanks voor alles Atiba. Yolun acik olsun.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen