Rafael: "Ik wil bij Lyon blijven"

rafael2
Rafael Da Silva, de transfer-target van Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

"Ik heb 98 wedstrijden gespeeld voor Lyon en ben hier erg trots op en voel mij ook heel gelukkig. Ik wil mijn carriere voortzetten bij Olympique Lyon. Voor mij is het vergeleken met het afgelopen seizoen niets veranderd. Ik wil hier blijven, want ik hou van mijn leven hier in Frankrijk."
Artikel delen met vrienden:
Reacties (13) 


+: 116
-: 0
R: 603
Level 4

Oei, dit had ik al zien aankomen. Tering man, onze bestuur zit te chillen ik hoor echt helemaal niks van ze, alleen dat ze wel van plan zijn om te kopen. Maar wanneer en wie?


+: 140
-: 0
R: 353
Level 3

Als je niks van ze hoort moet je weten dat er enge transfers komen.


+: 3
-: 0
R: 15
Nieuw

Enge transfers? Eng voor jullie zelf ja.. Zoals Negredo die geen enkele verwachting kan waarmaken? Of Zoals Talisca die zichzelf groot maakt en jullie laat stikken?? Welke van de 2 Enge senario's doel je op??+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Senario mu?
:enough:


+: 11
-: 0
R: 48
Level 1

Senol, tel hoeveel transfers we hebben gedaan en hoeveel er goed zijn uitgepakt! 1-2 kunnen slecht zijn dat is normaal!


+: 8759
-: 0
R: 12990
Level 6

Hij heeft gezegd dat Besiktas interesse had en zelfs dat Fikret Orman 2-3 weken geleden naar Frankrijk was gekomen, maar daarna hoorden ze niks meer van ons. Ik begrijp niet wat onze planning is. Orman heeft gezegd dat we een rechtsback zouden halen, Senol Gunes heeft gezegd dat we een rechtsback nodig hebben en zo te zien waren we ook serieus bezig, en nu willen ze eerst Dorukhan bekijken op die positie? Waarom doen we helemaal geen moeite om een speler te huren van bijvoorbeeld Chelsea of City? Waarom gingen we niet vol voor Zeki Celik?


+: 1448
-: 0
R: 1919
Level 5

Ik dacht dat hij zeker al binnen was, maar nu..........

Still with Gokhan Gonul


+: 17743
-: 0
R: 19960
Level 6

En nu wilt Şenol een rechtsback die op meerdere posities kan spelen. Ik word er een beetje ziek van.


+: 2508
-: 0
R: 9424
Level 5

Ik zal het nogmaals zeggen! Als je zo lang blijft wachten voor een RA dan ga je uiteindelijk zonder een RA zitten aan het einde van deze transfermarkt. We verwachten geen dani alves ofzo, maar een ok RA! Het is geen positie die van zo belang is.

De 3 kandidaten waren rafael, lang en peres. 1tje is uitgeleend, 1 is voor 2 miljoen verkocht en rafael is twijfelgeval! Je kan zelfs zeki celik hier bij noemen en die is ook vertrokken naar lille.

Je kon en kan nog steeds gewoon een RA transfervrij halen!!!! Ik snap echt niet waarom we niet achter transfervrije spelers zijn gegaan. De laatste 2-3 jaren brengen we spelers gratis naar ons, dus waarom hebben we dat dit seizoen nog niet gedaan?

Je kan een degelijke RA halen die 28 is! Dennis diekmeier en michel zijn nog steeds transfervrij en zouden in onze competitie gewoon goede RA zijn. We zijn kampioen geworden met beck en serdar als onze RA! Dus waarom doet ons bestuur zo moeilijk. We gaan binnenkort naar onze 2de kamp periode en alweer zijn de transfers te laat!


+: 665
-: 0
R: 1912
Level 5

Korktugum basimiza gelecek bizim yonetim resmen uyuyor jullie geven al zoveel voorbeelden en nog gebeurd er niets.
Je zou toch verdomme zeggen transfers moeten klaar zijn voor de start van je trainingskamp desnoods kamp nr.2 Neyse boys als ik ooit multimiljonair word dan zullen er een paar van jullie in mijn staf werkzaam zijn :-)+: 32
-: 0
R: 143
Level 3

Hmm ja elke turkse team heeft nu problemen met het uitgeven van geld. Desnoods zet je er een cv op die positie zoals frankrijk doet met Pavard. Misschien een jonge gast uit de jeugd maar denk niet dat Şenol dat zal proberen


+: 11
-: 0
R: 48
Level 1

Heb even geduld men! Ze wachten denk ik ook op Vida transfer.

Supporters denken echt dat alles zo makkelijk gaat! Fikret orman doet zo veel goede dingen, hij kan niet alles perfect doen! Even geduld..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen