Besiktas in gesprek met Rodrigo Bogarin

rodrigobogarin
Besiktas heeft nog altijd geen vervanger kunnen vinden voor Anderson Talisca.
De media uit Paraguay meldt dat Besiktas in gesprek is met Club Guarani voor de transfer van Rodrigo Bogarin. De 21-jarige middenvelder zou hoog op de transferlijst staan en heeft het afgelopen seizoen in 25 wedstrijden 5 goals gemaakt.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 2933
-: 0
R: 4361
Level 5

Waarom niet als die max maar 1.5M kost


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

Ik heb liever dat we in zulke Zuid-Amerikaans e landen rondkijken dan in Brazilië of Argentinië. Ik ken deze speler niet, maar in Brazilië of Argentinië kosten zulke gasten al snel minimaal 7-8 miljoen. Als we ons toch gaan richten op Zuid-Amerika, dan maar op landen als Paraguay, Chili, Colombia enz. Al heb ik liever dat we helemaal geen spelers uit die regio halen.


+: 2933
-: 0
R: 4361
Level 5

Eigenlijk moeten wij ons focussen op 1 land per continent:
Europa: Nederland OF België
Afrika: Senegal
Azie: Japan
Zuid-Amerika: Brazilië
Noord-Amerika: Canada OF Verenigde Staten+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5
+1

Balkan-landen, Noord-Afrika, Scandinavië, België, Frankrijk. Dit zijn de landen en gebieden waar ik me op zou richten als Turkse clubs zijnde. Frankrijk heb je meer dan genoeg Afrikanen die je met een beetje salaris kunt overtuigen, ook in de Ligue 2. Balkan-landen beginnen nu beetje bij beetje leeggeplunderd te worden door clubs uit de topcompetities, maar Scandinavië hebben ze nog niet echt 'ontdekt'. Al zal dat ook niet heel lang duren.

De resterende gebieden kan je rondkijken als we net als bij Atiba te maken hebben met een (oud)speler die iemand aanbeveelt of als een van je scouts een speler opvalt, maar ik zou mijn geld niet uitgeven om daar een network proberen op te zetten.


+: 2933
-: 0
R: 4361
Level 5

Een netwerk hoef je niet op te zetten, je moet gewoon oud spelers benaderen.
Je hebt bijvoorbeeld Atiba voor Noord-Amerikaan se spelers, Demba Ba voor spelers uit Senegal en Frankrijk.

En wij moeten wegblijven van al die Spaanstalige spelers.


+: 8425
-: 0
R: 11984
Level 5

Ja voor die landen heb je geen network nodig. Als Oscar Cordoba of Demba Ba een jong talent aanbevelen uit hun land kunnen we er naar kijken. Maar wat ik bedoel is dat ik me niet specifiek op die landen zou richten.


+: 760
-: 0
R: 1940
Level 5

wat ik in zijn video heb gezien:

mooi schot in de benen
kan goed dribbelen
geeft mooie steekballen
heeft inzicht

Hij is ook nog jong. We kunnen wel een gokje wagen als die niet duur is.


+: 2384
-: 0
R: 5646
Level 5

Wie heeft uitspraken van Gokhan keskin gelezen ? Metin Albayrak serefsizi is lekker weer bezig, elke fout in de bestuur zit die man erachter. Bi defolup gitmedi serefsiz, biz hep Gokhan Keskine salladik ama adam acayip cok oyuncular onermis ve Metin Albayrak hic baskana soylememis bile. Fikret kovmaz kendiside gitmez, bence taraftar onu kovdurmali yoksa basimiza cok bela olacak.

Serkan recber heeft grotere functie dan Gokhan keskin en is meer in contact met Fikret Orman waardoor die makkelijk door kan geven, aynisi olursa herkes yakinda Serkanada kufur eder.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen