Guti: “Ik kan veel dingen leren van Şenol Güneş”

guti2
Guti Hernandez heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“De tijden dat ik voor Besiktas heb gespeeld waren zeer belangrijk voor mij. Ik zie Besiktas als mijn eigen huis. Ik accepteer hierbij het bod om als assistent-trainer te werk te gaan. Ik ken Şenol Güneş goed. Hij is een goede trainer. Als hij akkoord is, kan ik veel dingen van hem leren.”
 
Verwacht wordt dat Guti Hernandez de komende dagen naar Istanbul komt om een contract te tekenen bij Besiktas.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 3065
-: 0
R: 4686
Level 5

Ik denk dat dit jaar het laatste jaar is voor Senol Gunes, want daarna komt de assistent trainer die Fikret Orman zo graag wilt.


+: 817
-: 10
R: 2238
Level 5

Ik hoop dat Senol meer van Guti gaat leren omtrent jonge spelers ook kansen geven.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik weet niet of Guti het echt goed kan doen, was een prachtige voetballer maar we zullen zien of hij ook als trainer zo goed is.+: 663
-: 0
R: 1903
Level 5

Wauw wat mis ik deze speler ze shirtje hangt nog steeds in me kast. Zijn linker is goud waard kom en leer juist Senol wat bij

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen