Alvaro Negredo wil op 1 voorwaarde vertrekken bij Besiktas

negredo
Alvaro Negredo werd afgelopen zomer met veel hoop voor 2,5 miljoen euro vastgelegd, maar de Spanjaard wist geen potten te breken in Turkije.

"Als ik geen speelminuten krijg en als jullie mij niet willen, dan zal ik geen problemen veroorzaken. Belangrijkste is het bod dat ik zal ontvangen. Ik ga op 1 voorwaarde vertrekken. Ik moet wel een bod krijgen waarbij ik hetzelfde ga verdienen als bij Besiktas."
 
Negredo krijgt per jaar 4,35 miljoen euro van Besiktas. Tot op heden heeft Negredo alleen maar lachwekkende biedingen ontvangen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (14) 


+: 6
-: 0
R: 29
Level 1

Deze gast naait jullie keiharddd Van persie 2.0


+: 8249
-: 0
R: 11457
Level 5
+2

Van Persie had tenminste doelpunten. Negredo heeft helemaal niks bijgedragen en hij verdient miljoenen.


+: 174
-: 0
R: 254
Level 3
+1

En hij scoorde in de grote wedstrijden.+: 620
-: 0
R: 1492
Level 5

16 doelpunten had rvp en veel shirts verkocht door hem. Hoe slecht hij ook bleek te zijn, vergelijk hem niet met mr 35 gol.


+: 2295
-: 0
R: 5301
Level 5

Negredo had gewoon erg klote tijd, een keer wel spelen drna weer niet opeens Love erbij adamin gotu dagildi. Bence sucu Negredoda bulmak hata want dit is Negredo, we moesten ook niet meer verwachten vooral met een Talisca achter hem en Quaresma die nooit op tijd de bal voorgaf. Het is gewoon dat hij teveel verdiend want geloof me als hij nu contract van 2,5miljoen accepteert zullen ze hem behouden, overigens denk ik dat ze wel een club vinden voor hem. 3 jarige contract van 3 miljoen per jaar ofz.

Negredo met Vpersie vergelijken slaat helemaal nergens op, VPersie kwam gewoon letterlijk voor naaien terwijl Negredo gewoon zijn best deed en ongelukkige seizoen heeft gehad. Gomez verdiende ook 5/5.5 miljoen per jaar maar omdat die topscorer werd lulde niemand, ik neem aan wat ik bedoel.

Buyuk maclara gelince, Negredo heeft 1x tegen Gs gescoord, tegen Fb 1 doelpunt 3 assists, tegen Ts 2 assists wat niet slecht is dus.


+: 8249
-: 0
R: 11457
Level 5

Valbuena1907, tellen ze dubbel mee als je scoort in de grote wedstrijden? Gomis heeft niks gepresteerd in de derby's, maar door zijn doelpunten is GS kampioen geworden. In Turkije is het traditie geworden om spelers als Oguzhan en Gomis de man van de kleine wedstrijden te noemen, maar het zijn uiteindelijk die wedstrijden die je kampioen maken.


+: 16239
-: 0
R: 16795
Level 6

Nerden bulduk seni be cenabet adam


+: 482
-: 0
R: 360
Level 3
+1

Wat lachwekkend is, is zijn huidige contract. Wat andere clubs aanbieden is juist normaal.


+: 41
-: 0
R: 368
Level 3

Hahahahaha "first class trolling" dit..

:lol:


+: 585
-: 0
R: 1277
Level 5

ze hebben per ongeluk 1 nul teveel gezet in zijn contract. Zelfs 4 ton is teveel voor hem+: 2295
-: 0
R: 5301
Level 5
+1

Negredo verdiende bij Valencia 7 miljoen per jaar en werd gekocht voor 28 miljoen, het is toch logisch dat hij nu 4,3 miljoen verdiend. Valencia wou van zijn jaarsalaris af en accepteerde 2,5miljoen. Burda biri sucluysa oda yonetimdir, Negredo hic suclu degil. We verwachten van Negredo een ongelooflijke prestatie, niet vergeten dat Cenk 1e helft van seizoen maar 5 doelpunten had. Als we kampioenschap hebben verloren komt dat door prestatie van 1e helft en niet door Negredo die even 1op1 heeft gemist tegen Gs.


+: 9
-: 0
R: 24
Level 1

Hij verdient wel tering veel. Met alle respect maar deze Negredo is nooit een wereldster ofzo geweest hoe kan je hem dat bedrag geven?

Een RVP maakte de PL kapot en is ook nog eens meest scorende speler in de geschiedennis van de NL elftal.


+: 4324
-: 0
R: 7445
Level 5

Vallah adam haklı. Böyle mukavele yapanda suç.


+: 2826
-: 0
R: 4154
Level 5

Negredo heeft helemaal gelijk, ik zou dat ook zeggen. Ga zo verder bestuur van Besiktas, koop oude spelers in die over hun top zijn.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen