Shanghai Shenhua meldt akkoord met spits Demba Ba

ashenga
Demba Ba lijkt zijn loopbaan dan toch echt weer voort te gaan zetten in China. Shanghai Shenhua laat weten dat het dinsdag een akkoord heeft bereikt met de 33-jarige Franse aanvaller.

'We wachten nu alleen nog op zijn handtekening', liet woordvoerder Ma Yue van de Chinese topclub weten. Ook Gomis zou in de belangstelling staan van verschillende Chinese clubs. Ook hij kan verkassen naar China.
 
Demba Ba tekent naar verluidt een tweejarig contract met Shanghai Shenhua.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1318
-: 0
R: 1565
Level 5

Zo blij dat we hem niet aangetrokken hebben. Niet dat hij slecht is, maar eerder dat hij al 33 is. We moeten stoppen met telkens oud spelers die hun einde naderen te proberen halen.

Richt je op jonge spelers die openstaan voor ontwikkeling zoals Cyle. We hebben Ba gezien toen hij bij ons speelde. Was onzichtbaar in de grote wedstrijden, en de laatste wedstrijden kon het hem helemaal geen moer meer schelen. Dat ben ik zeker niet vergeten.

Bovendien is hij gewoon een geldwolf. Bij Goztepe verdiende hij niet eens halve ton voor een halve seizoen. Bij ons wou hij opeens een 2-3 jarige contract voor minimum 2,5m netto. Waar is zijn "clubliefde" waarover iedereen spreekt?


+: 2707
-: 0
R: 3380
Level 5

De gemiddelde leeftijd van de selectie van Besiktas is 29.6. Ze moeten z.s.m. de selectie vernieuwen met jongere krachten. Fener gibi cok yasli oyunculari var ilk onbirde. Bu sene yine yasli oyuncularin arkasindan kosarlarsa cok buyuk sorunlar yasayacak iki takimda.


+: 1318
-: 0
R: 1565
Level 5
+1

Dit is em nou. We denken hierover hetzelfde. Een speler van het kaliber Pepe kan je geen nee tegen zeggen, omdat hij met zijn conditie zeker nog 1 a 2 jaar mee kan.

Maar een speler als BA heeft al bij ons gespeeld, en was geen success a la Gomez of Gomis. Daarbovenop wilt hij meer geld dan bij Goztepe, dan geloof ik niet meer in "clubliefde". Richt je beter op jonge spelers die je eventueel kan verkopen over een paar jaar. We moeten verjongen, willen we op europees vlak iets betekenen.

Europese clubs kunnen 90 minuten lang pressen zonder moeite. Besiktas heeft het zeker goed gedaan in de CL. Maar tegen Bayern was het zeker een veel betere uitslag, hadden we jongere spelers gehad. Zij konden eventueel nog de extra kilometers geven om een man minder te bespelen.+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 32
-: 0
R: 143
Level 3
+3

Er is een verschil tussen schamen en verlegen worden,,Achterl ijke trol dat je bent op elke fucking bericht zit je te provoceren.


+: 2476
-: 0
R: 9101
Level 5

Franse aanvaller.....

On topic: een top spits is gewoon een must buy. We moeten ervoor zorgen dat we de transfers zo snel mogelijk afronden voor de trainingskamp in 26 juni als ik me niet vergis.

Wel positief is dat ik hoor dat orkan en larin zeer hard trainen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen