Fikret Orman naar Spanje voor Guti

guti2
Fikret Orman is naar Madrid gevlogen. Althans, dat meldt NTVSPOR.
Hier zal de voorzitter van Besiktas in gesprek gaan met Guti Hernandez. De 41-jarige Spanjaard wordt al dagen genoemd als assistent-trainer van Besiktas en er is een grote kans dat dit ook gaat gebeuren. Na een laatste gesprek met Fikret Orman, zal Guti hoogstwaarschijnlijk het bod van Besiktas accepteren. 
 
Guti heeft tussen 2010-2012 ook als voetballer gespeeld bij Besiktas en nu traint hij het U19 elftal van Real Madrid.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6

Klinkt heel onlogisch. Guti kan nauwelijks Engels, Senol kan geen Spaans, hoe gaan ze communiceren? Je kunt niet telkens een tolk er tussen laten komen. Als Guti komt om in de jeugd te werken of een andere technische functie, prima. Maar ik denk niet dat het verstandig is om hem als assistent te halen.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen