Besiktas heeft een goed gesprek gehad met Manuel Fernandes

fernandesbjk
De kans dat Manuel Fernandes naar Besiktas terugkeert wordt met de dag groter.
Het eerste gesprek dat Besiktas heeft gevoerd met Manuel Fernandes is goed verlopen. Althans, dat meldt NTVSPOR. Manuel Fernandes staat op dit moment onder contract van Lokomotiv Moskou en wil maar al te graag naar Besiktas vertrekken. Als de deal doorgaat, krijgt Manuel Fernandes een 3 jarig contract. Hoeveel salaris de Portugees gaat krijgen is niet bekend.
 
Manuel Fernandes heeft tussen 2010-2014 in 112 wedstrijden 20 goals en 21 assists gemaakt bij Besiktas.
 
Manuel Fernandes heeft tussen 2014-2018 in 113 wedstrijden 30 goals en 8 assists gemaakt bij Lokomotiv Moskou. Het afgelopen seizoen was hij met 7 goals en 4 assists speler van het jaar in Rusland.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (11) 


+: 3
-: 0
R: 14
Nieuw
+1

Dit is wel echt een speler die jullie nodig hebben, heeft zo een verfijnde techniek echt een genot om naar te kijken


+: 817
-: 10
R: 2238
Level 5

30+ ? ja? welkom bij BJK


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5
+2

Onze selectie is op dit moment beter dan die van jullie, volgens mij weten jullie niet wat FEDA betekent. Als we FEDA met Pepe-Adriano-Me del-Quaresma-Ba bel-Vida-Fabri dan ben ik wel benieuwd als er geen FEDA is.


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5
+3

Ja bejaarden met grote naam. Denk je dat als je een speler koopt opzelfde leeftijd blijft kneus. Vallah jij bent echt een eikel, jullie gaan volgend jaar zien wat met jullie gaat gebeuren in CL. Jullie gaan door iedereen gekanteld worden en dan ga jij weer offline tot eind seizoen.


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Ik zou beter voor Adrien Thomasson gaan, transfervrij en kan makkelijk Oguzhan of Tolgay vervangen. Hij wordt pas 25 en heeft marktwaarde van 8 miljoen.


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6
+1

Fernandes is een hele goede speler, maar hij is al 32 en wie geeft de garantie dat hij het dit keer wel serieus gaat nemen bij ons? Hij mag best komen maar dan niet voor 3 jaar en niet tegen een salaris van rond de 2 miljoen. 2+1 jaar met een jaarsalaris van 1.5, take it or leave it. In iedere anders situatie is het een slechte transfer.

Het baart me sowieso zorgen dat we telkens achter dezelfde namen aan gaan. Gomez, Aboubakar, Opare, Fernandes, Ba, Burak, Sosa, Ruiz, zo te zien zijn dit de enige spelers op de wereld want andere namen horen we niet.

Als Fikret Orman volgend jaar zijn bestuur niet verandert, hoeft die van mij niet aan te blijven. Dit is niet de reden dat mensen hem jarenlang hebben gesteund, hij is gekozen om een einde te brengen aan zulke transfers. Je roept al die dingen over Quaresma en Fernandes en vervolgens haal je ze terug omdat je geen betere kunt vinden.


+: 32
-: 100
R: 148
Level 1

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 9
-: 0
R: 52
Level 2

Asil soru, bu adam neden gitmisti ve neden gelmek istiyor. Bence bjk sattigi oyuncuyu bidaha almasin eski oyuncularla gelecegin adimlarini atamazsin. Ama vagner loveu alan atibayi oguzhani tutan vizyon fernandeside alir hugo almedyayida+: 9
-: 0
R: 52
Level 2

Fiko baskan sapkadan tavsan cikarmazsa aralikta istifa eder yazin bikenara

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen