Gaat Mustafa Pektemek naar Rizespor?

pektemek
Hasan Yavuz Bakır, persvoorlichter van Rizespor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Rizespor geeft aan elke speler 1 TL, als wij aan sommige speler 2 TL geven, zal dit het elftal storen. Als een club zijn speler aan ons wil verhuren en zelf zijn salaris wil betalen, dan zullen wij hier geen nee tegen zeggen.  Wij willen Mustafa Pektemek wel, maar zijn salaris is te hoog. Ik zeg niet dat wij hem niet willen, maar wij zijn niet bezig om hem vast te leggen.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 817
-: 10
R: 2238
Level 5

je kan zeggen wat je wil, maar deze jongen is 10 keer beter dan Negredo


+: 2409
-: 0
R: 5709
Level 5

Zoek dan maar lekker ergens anders speler, anadolu oyuncu satarken dunyalar kadar para iste ama 3 buyukten oyuncu isteyince maasi siz odeyin.


+: 8684
-: 0
R: 12720
Level 6

Dan maak ik liever nog een jaartje zelf gebruik van hem als 3e spits. Transfer-Larin- Pektemek is genoeg voor volgend seizoen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen