Sinan Bolat: “Genk? Dat kan zeker, en in het voetbal kan alles”


sinanbolat3
Sinan Bolat, keeper van het Turks elftal heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Van mijn kant is dat zeker geen gesloten deur. Terug naar Genk? Dat kan zeker, en in het voetbal kan alles. Ik ben Genk en keeperstrainer Guy Martens altijd zeer dankbaar geweest voor de opleiding die ik er gekregen heb.”, zei hij tegen TVL Sportcafé.
 
Doelman van Antwerp is bezig aan één van zijn beste seizoenen ooit in België en is de eerste doelman van het Turks voetbalelftal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1824
-: 0
R: 2371
Level 5

Hoe goed hij het ook doet in België, ik vind hem een slechte keeper en past totaal niet bij het Turks elftal. In Turkije zijn er betere keepers.


+: 4705
-: 0
R: 8980
Level 5

O ja welke keeper is dan beter?+: 1700
-: 0
R: 3886
Level 5

Mert Gunok.


+: 17942
-: 0
R: 20443
Level 6

Tolga Zengin.


+: 465
-: 0
R: 1631
Level 5

Helal be hoe hij zich heeft herpakt is echt knap! Porto had hem al afgeschreven en verhuurde hem alleen maar tot dat Royal antwerp hem de kans gaf en die heeft hij met beide handen aangepakt nu is hij de beste keeper van de Belgische competitie

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen