Basaksehir heeft vervelende mededeling voor twee spelers: 'Mogen in zomer vertrekken'


aad
Medipol Basaksehir wil af van Emmanuel Adebayor en Demba Ba. De nummer twee van de Super Lig heeft aan de spelers laten weten dat ze mogen uitkijken naar een andere club.

Dat meldt de Turkse pers vandaag. Beide spelers mogen vertrekken bij Basaksehir. Adebayor en Demba Ba hebben nog een contract lopen bij de Turkse topclub.
Het salaris van beide spelers drukt op de begroting van Medipol Basaksehir en ze mogen uitkijken naar een nieuwe club.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Basaksehir moet af van de sterren en een club worden waar (jonge) spelers zich kunnen ontwikkelen. Dan zullen ze weer sympathie opwekken. Natuurlijk kan dat gepaard gaan met 1 of 2 grote namen, maar dit is te veel van het goede. Ze kunnen de Altinordu-rol vervullen in de eerste divisie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen