Basaksehir flirt met ex-trainer van Besiktas


abilk
De speculaties in de Turkse media over de mogelijke nieuwe coach van Medipol Basaksehir prijzen de pan uit.

Vele namen zoals, Klinsmann, Spalletti, Vieira, Aykut Kocaman, Okan Buruk zijn al voorbij gekomen in de 'trainers-toto'. Nu wordt er in de Turkse media een verrassende naam genoemd. Niemand minder dan Slaven Bilic zou in het lijstje van Medipol Basaksehir met potentiële trainers staan.

Goksel Gumusdag zou aangegeven hebben een trainer te willen die Turkije en de topclubs goed kent. Aangezien Bilic veel sympathie genoot en de selectie van turkse clubs kent, lijkt hij een geschikte kandidaat bij Basaksehir. Er wordt zelfs beweert dat er al een mondeling akkoord is met Bilic.

De Kroaat is twee jaar op een rij 3de geworden met Besiktas en werd derhalve de laan uit gestuurd bij de "Kartallar".
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen