'Sevilla dichtbij aantrekken aanvaller Edin Visca'


avomko
Sevilla heeft Edin Visca bijna vastgelegd. Althans dat meldt Sporx. De Bosnische aanvaller tekent voor vier jaar en komt over van Medipol Basaksehir.

De 29-jarige aanvaller onderhandelde een paar dagen geleden met zijn nieuwe werkgever en bereikte een akkoord. Sportief directeur van Sevilla zou Edin Visca al ruim een jaar hebben gevolgd. Basaksehir kocht Visca vijf jaar geleden voor 400.000 euro en ontvangt nu van Sevilla ruim 10 miljoen euro transfersom.
 
Visca is volgens Sevilla ‘een van de juwelen van het continentale voetbal’ en ‘een van de meest gewilde voetballers in Europa. Meerdere clubs toonden belangstelling voor de aanvaller, de winnaar van de Europa League kreeg uiteindelijk de voorkeur.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 123
-: 10
R: 477
Level 3

Moeten wij elke keer geloven dat die weggaat.ik denk niet dat die weggaat , elke keer word het word er verteld dat die de ene club heeft bereikt en dan andere club.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen