Koploper Basaksehir verliest tegen Rizespor 2 dure punten in strijd om het landskampioenschap


adinop
Medipol Basaksehir deelt waarschijnlijk binnenkort voor even de koppositie in de Turkse competitie met Galatasaray.
De spelers van Medipol Basaksehir zullen allesbehalve tevreden zijn met 1 punt die in de blessuretijd werd gescoord via een penalty van Edin Visca.
 
Medipol Basaksehir heeft zondag niet weten te winnen van Caykur Rizespor. De koploper van de Super Lig speelde in Fatih Terim stadion met 1-1 gelijk en heeft nu nog maar 3 punten voorsprong op achtervolger Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (22) 


+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5
+2

En alles ligt weer in Galatasaray ze hand, Fenerliler die dachten dat ze onze kampioenschap hadden afgepakt. :lol:


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Galatasarayin 22. sampiyonlugu hayirli olsun, baska bisey demiyorum. Dank je wel Senol Günes en Fikret Orman dat jullie er een potje van hebben gemaakt.+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Ik denk niet eens aan alle wedstrijden van dit seizoen, maar als we thuis een 3-0 voorsprong op zo’n dode FB niet hadden weggegeven en de week erop tegen Kayseri ook niet dom deden, stonden we voor GS en hadden we ongetwijfeld Basak ingehaald. Yazik günah


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+2

Wij gaven een 2-0 voorsprong en 3 basisspelers weg tegen FB thuis. We hebben wel vaker een voorsprong verspeeld dit seizoen. En wat als we die blessuregolf niet hadden? Of wat als we een spits kochten in de zomer? Als, als, als. Zo werkt het in voetbal.


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Uit tegen Kayseri kan je punten laten liggen, zelfs thuis tegen Erzurum kan dat. Zulke wedstrijden heb je in een lange marathon, je kan niet alles winnen. Maar een 3-0 voorsprong weggeven in de tweede helft, dat kan niet. Die 2 punten zijn heel duur gebleken.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Krijgen we nog een lesje ‘zo werkt het in voetbal’ van de enige echte Franse Vattier.

@Bona

We stonden 1-0 voor. Dat moet je gewoon uitspelen, je staat niet tegenover Barca, het was Kayseri maar.+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+4

Oh nee, ik zou je geen les durven geven. Jij hebt een hele cursus nodig gepaard met rehabilitatie voor thiner gebruik.


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Haha, goeie!


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Alba, je kan niet iedere voorsprong uitspelen. Kayserispor-uit is gewoon een lastige wedstrijd. Zelfs Barca wint niet alles, dus daar maak ik me niet druk om. Zoals ik al zei, na de winterstop hebben we 1 wedstrijd gehad die we gewoon hadden moeten winnen en dat was Fener.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Hoezo?

Laatste 3 jaar hebben we 2 keer gewonnen in TT

We draaien weer als vanouds. Winnen na lange tijd weer van Basak, waarom zou Gs de beste papieren hebben terwijl zij nog tegen ons en Basaksehir moeten?

Wat ben jij voor een pessimist lan?+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6
+2

GS heeft de beste papieren omdat zij kampioen zijn als ze alles winnen. Zelfs als wij alles winnen, moeten we hopen dat Basaksehir naast GS-uit nog een wedstrijd verliest, of nog 2 keer gelijk speelt. Daarnaast speelt GS de belangrijke 2 derby's thuis, wij spelen ze uit (GS en Trabzon). Als jij het er nog steeds niet mee eens bent dat zij de beste papieren hebben, dan wil ik weten wat jij verstaat onder 'beste papieren'.

En 'laatste 3 jaar hebben we 2 keer gewonnen' is geen geldige reden. Ieder seizoen staat op zichzelf, zoals je zelf zegt hebben we gewonnen van Basaksehir, dat was de 'laatste 3 jaar' niet gebeurd. Laten we eerst morgen van Sivas winnen, daarna kunnen we verder praten.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

@BJK1903Kartal

De laatste keer dat we überhaupt een competitieduel verloren thuis hadden we 10 andere basisspelers. Ondertussen zijn spelers zoals Gomis en Maicon gekomen en weer vetrokken. Die statistiek zegt helemaal niks.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Als ze alles winnen..

Nee Basaksehir heeft de beste papieren want ze staan 3 pt voor en hebben genoeg aan een punt in TT.

Gs heeft 3 zware uitwedstrijden en speelt thuis tegen de 2 beste ploegen van de competitie.

Gs heeft veruit het zwaarste programma dus..

Wij hebben ook nog kans, en ik zie ons hun feestje wel bederven in TT.

Maar helaas is er nog de factor van de scheidsrechters.

Idd eerst vanavond winnen.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5

Ik zeg het alvast. We hebben dit seizoen laten zien dat we tegen een redelijk goed voetballende ploeg uit niet kunnen winnen. Zou me niks verbazen als we gewoon verliezen in Rize.

Het enige positieve factor is dat het in mei wordt gespeeld met een complete ploeg. Als FB hun stadion hocus pocus heeft hebben wij zulke 'finales'. We laten het zelden liggen als het zo dichtbij is.


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Ya siz kafayımı yediniz. Iedereen doet net of GS al kampioen is. Ik hoor mensen zeggen alles is in handen van GS. Ik kan niet rekenen maar Başak staat nog met drie punten voor op GS. :facpal:+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6
+1

Als GS alles wint, komen ze op gelijke hoogte met Basak (ervan uitgaande dat Basak de rest wel wint). Aangezien de eerste wedstrijd tussen die 2 een gelijkspel was, is bij elke vorm van winst voor GS, GS de ploeg die een betere onderlinge resultaat gaat hebben. Daarom ligt het nu in hun handen.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

De wonderen zijn de wereld niet uit, wij zijn ook weer volop in de race voor de titel als we morgen winnen in Sivas.

Gs moet nog uit naar Konya, Rize en Sivas en thuis tegen ons en Basak.

Week 33 kan een hele mooie speeldag voor ons worden.

Ik zie Gs volgende week punten verspelen tegen Konya uit.. Wij moeten dan tegen Ankara thuis.. als we de komende 2 wedstrijden winnen gaan we misschien wel met gelijke punten of 1 pt minder naar TT.

Niemand rekende nog op ons maar we kunnen de lachende 3e worden.

Basak was slecht, en won een punt met een dubieuze penalty in de 96e minuut. Schandalige Turkse corrupte arbitrage..


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Was gewoon een penalty. Mahmut gaat makkelijk liggen, maar Musa Cagiran trekt aan zijn shirt, heel dom en onnodig. Dan maakt het niet uit hoe of in welke richting de speler valt.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5

Een hele lichte penalty die hij uit angst voor kritiek gaf. Als is het niet corrupt, schandalen stoppen niet. De ene keer fluiten ze wel, de andere keer weer niet.

Dit werd destijds niet gegeven bijvoorbeeld: pbs.twimg.com/.../...+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Tja als je dit een penalty vindt dan kun je er 30 per wedstrijd geven

Turkse scheidsrechter drukken weer een stempel op de competitie.

Als ze normaal waren hadden Gs en Basak dit weekend dikke punten verloren en waren we bij winst ingelopen op beiden.

Kijken wat er vanavond weer gebeurt..


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Gewoon een penalty, licht of niet. We kunnen beter boos worden op Musa dan op de scheidsrechter, want het was nergens voor nodig.


+: 53
-: 0
R: 105
Level 3

Merag etme, jullie gaan weer 2-0 krijgen van ons net zoals vorig jaar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen