Edin Visca verlaat na 8 jaar het nest


visca
Edin Visca, de sterspeler van Başakşehir gaat na 8 jaar het nest verlaten.
Althans, dat meldt Sporx. De vleugelspeler van Başakşehir zou na dit seizoen naar Wolfsburg of Schalke 04 vertrekken. Ook zouden er clubs uit Engeland en Saoedi-Arabië geïnteresseerd zijn. Zubanovic Hadis, de zaakwaarnemer van Edin Visca zou al aan het onderhandelen zijn met een aantal Duitse clubs. 
 
Edin Visca heeft dit seizoen in 27 wedstrijden 10 goals en 12 assists gemaakt. Başakşehir wil minimaal 10 miljoen euro ontvangen voor zijn beste speler.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 25
-: 0
R: 67
Level 2

1 van de smaakmakers van de competitie samen met Diagne en Slimani


+: 672
-: 0
R: 1961
Level 5

Deze man zou ik zo graag bij BJK willen zien spelen, nooit gezeik gehoord gewoon een top speler doet wat die hoort te doen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen