Basaksehir - Bursaspor afgelast door de sneeuwval


tfflogo
Het duel tussen Basaksehir en Bursaspor gaat vandaag niet door.
Het veld in Istanbul is niet bespeelbaar, omdat er nog sneeuw op ligt. De TFF heeft het duel naar morgenavond verplaatst nadat scheidsrechter Halis Özkahya diverse keren het veld heeft gecontroleerd.
 
Verwacht wordt dat het duel morgen om 17:00 uur gaat beginnen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 178
-: 0
R: 795
Level 4

In de PL spelen ze zelfs als er een meter sneeuw is gevallen.. Schandalig dat ze het hebben afgelast man. Bang zeker dat het pareltje van Erdogan punten gaat morsen. :boe:


+: 5032
-: 0
R: 7780
Level 5

Pareltje van Erdogan olsa werden ze niet al een aantal seizoenen benadeeld ter voordeel van GS.
:tok:+: 7300
-: 10
R: 13283
Level 6

Gs moest op een zwembad spelen en toen ging het ook door. Het is trouwens best opmerkelijk dat ze niet eens oranje bal hadden. Geplande shit vermoed ik..


+: 8905
-: 0
R: 13318
Level 6

Het gaat om het zicht van de arbiters. Die moeten kunnen zien wat er gebeurt. Als dat niet het geval is, wordt de wedstrijd afgelast, heel simpel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen