Basaksehir verslaat Trabzonspor en gaat vol voor de landstitel


visca
Basaksehir is zondagavond de tweede seizoenhelft heel goed begonnen.
De ploeg van toptrainer Abdullah Avci won in Trabzon met 2-4 van Trabzonspor. Doelpunten kwamen van Irfan Kahveci, Clichy, Ekuban (eigen goal) en Edin Visca (Basaksehir) en Ekuban, Yusuf Yazici (Trabzonspor). De koploper heeft na achtertien duels zes punten meer dan het als tweede geklasseerde Galatasaray en Yeni Malatyaspor. Trabzonspor blijft steken op 29 punten en staat op de vijfde plaats. Basaksehir neemt het volgende speelweek op tegen Kasimpasa. Trabzonspor moet het doen tegen Ankaragücü.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 10988
-: 0
R: 11149
Level 5

Mooie 1ste helft maar 2de helft ging Basak zomaar verdedigen. Basak kan kampioen worden met hun spel maar ze moeten minder verdedigen bij voorsprong, kon makkelijk 3-3 worden maar Visca maakt het met 4-2 af.


+: 4017
-: 0
R: 3489
Level 5
+1

Dramatische verdediging van Trabzon. Wat een bubbelploeg.+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Die dramatische bubbelploeg heeft jullie wel een pak slaag gegeven..

Ze misten Sosa en Onazi, dat scheelt veel. Bank zat vol jeugdspelers.

Weer zo een belachelijke reactie van jou


+: 4691
-: 0
R: 8943
Level 5

Başakşehir wordt kampioen.


+: 1611
-: 0
R: 1500
Level 5

Caniniz sagolsun cocuklar. Gestreden als leeuwen, maar door te veel afwezigen zag je al dat het niet liep. De spelers mogen met hun hoofd omhoog het veld verlaten. Met Yazici en Omur op CM spelen is vragen om problemen, maar doordat Joao

Pereira geblesseerd raakte hadden we geen keus.

Zelfs met zoveel afwezigen het Basaksehir met zo’n sterke ploeg lastig maken vind ik erg knap.

Wat een wereldgoal van Yusuf. Nwakaeme was ook sterk, samen met Novsk en Ekuban.


+: 3732
-: 0
R: 7948
Level 5

Gestreden als tijgers bedoel je hehe :P

Onazi en Sosa ontbraken vandaag. Daar had Bona Fide al voor gewaarschuwd. Over Onazi dan. En dat gaat Trabzonspor ook nog voelen. Het is dat Galatasaray ook nog uit tegen Kasimpasa moet en Basaksehir thuis tegen Kasimpasa. Dus Trabzonspor kan nog de schade beperken.

Als een Fenerli zie ik het somber uit voor Trabzonspor. Toch hoop ik dat ze tot week 30 volhouden. Want dan willen we jullie hoop wel ff breken in Kadikoy hdfhsdfhjdfjshj sfdjsdfjksd+: 3732
-: 0
R: 7948
Level 5
+1

Even voor de duidelijkheid. Basaksehir heeft een oude elftal. Veel basisspelers zijn oud. Dit betekent dus dat ze absoluut niet hun voorgaande 4 seizoenen tactiek kunnen voortzetten. Daar zijn ze niet meer fit genoeg voor. En voor je het weet zijn ze vermoeid en liggen ze achter Galatasaray. Dat was het geval in 2016-17 en 2017-18. Momenteel hanteert Avci een Pereira stijl spel. Hoe vreselijk het ook kan zijn, wanneer je effectief bent is dit wel een ideale tactiek wanneer je aanvallend niet kan volhouden tot week 34.

Fener had zo'n stijl in 2015-16. Maar door gebrek aan discipline, het geluk die Besiktas had en onze zeur fans (jullie kunnen al raden wie ik bedoel) gaat het breken na een tijd. Een Basaksehir kan dit wel met succes uitvoeren. Concurrentie zit nu pijn te lijden. En ze zitten 6 punten voor nummer 2.


+: 3159
-: 0
R: 4939
Level 5

Ze hebben ook voor elke positie een ''jonge'' spelers waarmee ze kunnen rouleren. Ze kunnen ook zo spelen:
GK Gunok 29
VD Atamah 24
VD Tasci 31
VD Hafez 22
VD Caicara 29
MV Tekdemir 31
MV Kahveci 23
MV Aydogdu 28
AV Visca 28
AV Bajic 24
AV Elia 31 / Frei 25


+: 1031
-: 10
R: 1869
Level 5

Het verschil is dat zij Robinho wel kopen terwijl ze toch op zijn positie(s) al zoveel kwalitatieve spelers hebben. Dat is het verschil met andere Turkse clubs. Zij zijn al tevreden als ze al 1 goede speler per positie hebben. Terwijl Basaksehir blijft uitbreiden. Dat is hoe je een grote club moet runnen.


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Zonder Sosa en Onazi is Trabzon stuk minder natuurlijk..

Heb me geïrriteerd aan het constante gehuil van Basaksehir spelers, vooral Mahmut die na elk tikje ging liggen alsof hij doodschop kreeg..

1e 20 min ging Trabzon er fel op maar Basaksehir speelde het zakelijk uit.

Abdulkadir heeft veel talent maar moet stoppen met elke bal te brengen als een postbode.. kan vaak sneller spelen maar blijft dribbelen tot hij zich vastloopt..+: 26
-: 0
R: 29
Level 1

Met Sosa, Onazi en Yusuf op 10 zag ik Başakşehir echt niet winnen hier. We speelden zonder middenveld en onze middenveld is onze brein! Door dat we geen spelers mogen kopen hebben we geen nummer 6 en geen brede selectie! Pereira is nu ook 6 weken geblesseerd. Dankzij Haciosmanoglu en Muarrem usta kunnen we geen transfers doen..


+: 465
-: 0
R: 1630
Level 5

Dan nog had Basaksehir gewonnen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen