Officieel: Başakşehir versterkt zich met Serdar Taşçı en Robinho


sondakika
Başakşehir heeft zich zaterdag versterkt met Serdar Taşçı en Robinho. Robinho en Serdar Taşçı hebben een 1,5 jarig contract getekend bij de koploper van de Turkse competitie.  
"Wij hadden in de zomer ook al met elkaar gesproken. Ik ben heel erg gelukkig. De afgelopen dagen hebben wij alles met elkaar gesproken. Ik heb nummer 35 gekozen omdat ik met Stuttgart en Spartak Moskou kampioen ben geworden met dit nummer. Ik wil met Başakşehir ook kampioen worden. Ik kan niet wachten om voetbal te spelen in Turkije. Ik vind het erg spannend. Ik voel mij echt klaar om te voetballen.", aldus Serdar Taşçı.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen