Basaksehir wint van Göztepe en loopt verder uit


avci9
Sprookje van Basaksehir kan dit seizoen weleens uitkomen.
De ploeg van topcoach Abdullah Avci won maandagavond met 0-2 van Göztepe. Doelpunten kwamen van Edin Visca (9e) en Riad Bajic (73e). Hierdoor verstevigt Basaksehir zijn positie als koploper en heeft na 13 speelweken 30 punten. Dat zijn 5 punten meer dan Kasimpasa (2e), 6 punten meer dan Galatasaray (3e) en 9 punten meer dan Besiktas (4e). Volgende week kan Basaksehir verder uitlopen op Besiktas en Galatasaray, want Basaksehir speelt in een derbyweek in eigen huis tegen Sivasspor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1989
-: 0
R: 6659
Level 5

Hahah een lachertje van een penalty die niet gegeven werd door de scheids maar werd geregisseerd uit de VAR kamer na 9 min spelen..

Daarna Göztepe die domineerde en Basaksehir dat de bus parkeerde, en in de slotfase de 0-2 maakte..

De VAR Turkish style drukt weer zn stempel op een speelronde, bete afschaffen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen