“Başakşehir speelt de afgelopen jaren heel mooi voetbal”


cenktosun
Cenk Tosun, de Turkse aanvaller van Everton heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Goal.
“Er heerst een mooie sfeer in het Goodison Park. Everton is een grote club. Maar bij Besiktas is alles toch anders. Besiktas heeft de beste supporters van de wereld. Ik zeg dit overal. De supporters van Everton lijken op die van Besiktas. Hier wordt voetbal meer als een activiteit gezien. Families nemen hun kinderen vroeg mee naar het stadion.  Ze doen hier van alles. Van eten tot wedstrijden kijken en later wat drinken. Na de wedstrijd gaan ze gewoon door. met feest vieren Ze spenderen hun hele dag in het stadion. In Engeland steunen voetballiefhebbers de club van hun eigen stad. Dat bevalt mij wel. In Turkije is er geen competitie meer waar alleen maar drie clubs domineren. Dit is echt mooi. Meestal werden Besiktas, Fenerbahçe en Galatasaray kampioen. Soms Trabzonspor. Dat is niet meer het geval. Başakşehir kan kampioen worden. Başakşehir speelt de afgelopen jaren heel mooi voetbal. Ze verdienen het om koploper te zijn. Als ze zo doorgaan worden ze kampioen.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen