“Hier heb je een wapen, ik wist echt niet dat het jouw vrouw was”

ardaturanfight
Özlem Ada Şahin, de vrouw van Berkay heft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Helaas is het waar over de ruzie tussen Arda Turan en Berkay. Mijn man Berkay wordt straks geopereerd. Arda Turan raakte mijn arm aan en zei in de bar het volgende tegen mij: ‘Als je niet getrouwd was, dan had ik je ontvoerd. Je bent echt een mooie meid.’ Ik zei tegen hem dat hij normaal moest gedragen. Berkay heeft dit gezien en zei tegen Arda dat hij samen met hem een gesprek moest voeren. Berkay draaide om en zei dat ik naar huis moest gaan. Net toen hij met zijn gezicht naar Arda keerde, sloeg Arda hem op zijn gezicht. Het gebeurde plotseling en Berkay heeft hem niet 1 keer aangeraakt. Daarna hebben ze Berkay met een bloedende neus uit de bar gehaald. Ze hebben hem direct naar het ziekenhuis gebracht. Hij wordt om 15:00 uur geopereerd. En als er iets met zijn stem gebeurd? Of met zijn gezicht? Hij verdiend zijn geld met zijn stem en gezicht. Ik ken de vriendin van Arda. Wij praten wel af en toe en zij zit thuis en ze is zwanger. Dit kan toch niet? Arda heeft op een of andere manier een wapen gekregen en is naar het ziekenhuis gegaan om Berkay op te zoeken. Daarna zei hij tegen Berkay: ‘Hier heb je een wapen, ik wist echt niet dat het jouw vrouw was, je mag mij vermoorden, ik heb er echt spijt van. Vergeef mij.’ Arda heeft een leuke vrouw en krijgt binnenkort een kind. Het is echt te gek voor woorden.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (8) 


+: 1818
-: 0
R: 2368
Level 5
+1

Tamamda, dat is geen excuses, dus als het iemand anders vrouw was, was het goed? Wat een pipo.


+: 842
-: 10
R: 2293
Level 5
+1

Berkay zamaninda Caner Erkininin karisinlan fanfinifonfon yaparken iyiydi. Dit is gewoon karma. Je moet gewoon niet met een verkeerd oog naar andermans vrouw kijken. Anders ben je gewoon oc.

Ardaya gelince. Birgun baskasida senin karina / kizina bakar.


+: 4655
-: 0
R: 8724
Level 5

Yapar lan bu Ardadan herşey beklenir+: 665
-: 0
R: 1913
Level 5

Vay be had ik niet van Arda verwacht pislik


+: 242
-: 0
R: 987
Level 4

Ik was toen ik 8 was ofz, zo een grote fan van arda turan. Maar nu amk ik haat hem! echt jammer wat er allemaal is gebeurd met zn carriere vallah echt zonde..


+: 13
-: 0
R: 57
Level 2

Superturk :-?


+: 41
-: 0
R: 225
Level 3

Ze doen het zelf ze zijn allemaal 1 pot nat, ze gedragen zich zo dus dit krijg je erook van , het is niet normaal maar vraagt om reacties vooral als K zie hoe ze gekleed zijn , maar dan nog zoals ik al zei is het niet normaal ik zou me vrouw dan ook niet zo laten kleden of aanwezig zijn oo zulke gelegenheden als je weet dat dit soort fratsen voorkomen


+: 1771
-: 0
R: 5948
Level 5

Arda wat ben jij diep weggezakt jongen.. Of dit nu waar is of niet, je hebt je ziel verkocht voor geld en macht en had nooit naar Tr moeten terugkomen.

Laatste Jaren alleen maar incidenten

Ooit de trots van heel Turkije als nr10 van Atletico en zelfs als speler van Barca die met Messi op in 1 team speelde.. Zoveel ouders die hun kind naar jou hebben vernoemd..

Nu zakkenvuller bij Basaksehir, geen milli takim, en voetballend in een dieptepunt..

Yazik

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen