“Hier heb je een wapen, ik wist echt niet dat het jouw vrouw was”


ardaturanfight
Özlem Ada Şahin, de vrouw van Berkay heft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Helaas is het waar over de ruzie tussen Arda Turan en Berkay. Mijn man Berkay wordt straks geopereerd. Arda Turan raakte mijn arm aan en zei in de bar het volgende tegen mij: ‘Als je niet getrouwd was, dan had ik je ontvoerd. Je bent echt een mooie meid.’ Ik zei tegen hem dat hij normaal moest gedragen. Berkay heeft dit gezien en zei tegen Arda dat hij samen met hem een gesprek moest voeren. Berkay draaide om en zei dat ik naar huis moest gaan. Net toen hij met zijn gezicht naar Arda keerde, sloeg Arda hem op zijn gezicht. Het gebeurde plotseling en Berkay heeft hem niet 1 keer aangeraakt. Daarna hebben ze Berkay met een bloedende neus uit de bar gehaald. Ze hebben hem direct naar het ziekenhuis gebracht. Hij wordt om 15:00 uur geopereerd. En als er iets met zijn stem gebeurd? Of met zijn gezicht? Hij verdiend zijn geld met zijn stem en gezicht. Ik ken de vriendin van Arda. Wij praten wel af en toe en zij zit thuis en ze is zwanger. Dit kan toch niet? Arda heeft op een of andere manier een wapen gekregen en is naar het ziekenhuis gegaan om Berkay op te zoeken. Daarna zei hij tegen Berkay: ‘Hier heb je een wapen, ik wist echt niet dat het jouw vrouw was, je mag mij vermoorden, ik heb er echt spijt van. Vergeef mij.’ Arda heeft een leuke vrouw en krijgt binnenkort een kind. Het is echt te gek voor woorden.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen