Poll: Wie wordt kampioen van de Süper Lig?

superligkupa

Met nog tien speelronden op het programma nadert de einde van het seizoen.


Welke club kroont zich dit seizoen tot landskampioen? Het is ongemeen spannend in de top van de vaderlandse Süper Lig. Galatasaray is al 22 weken achterelkaar overtuigend koploper, maar underdog Besiktas heeft zich toch met beperkte middelen zich weten te versterken tot een ware strijdclub en staat met vijf punten achter Galatasaray. Bij Fenerbahçe gaan de zaken niet al te goed, want de Turkse topclub heeft de hoogste spelerswaarden van alle Turkse clubs, maar ze staan teleurstellend op de derde plaats met twee punten verwijderd van Besiktas. De traditionele subtoppers Bursaspor, Antalyaspor, Eskisehirspor en Kayserispor loeren vanaf de vierde, vijfde, zesde en zevende plaats ook op de koppositie en doen nog volop mee in de titelstrijd dit seizoen. Met nog tien speelronden te gaan is er werkelijk van alles mogelijk. Welke ploeg kroont zich volgens jou tot landskampioen van de Süper Lig? Breng onderaan dit artikel je stem uit!


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen