Trabzonspor zet Emerson buiten selectie wegens disciplinaire redenen

trabzonsporlogo

Trabzonspor heeft Emerson buiten de selectie gezet. De club uit Trabzon heeft laten weten de linksback gedrag vertoond wat niet door te beugel kon.


Emerson zou enkele dagen terug hebben geweigerd om naar Istanbul te gaan voor de competitiewedstrijd tegen Kasimpasa. In een tweede verklaring liet de club weten dat Marc Janko en Yasin Öztekin niet meer mee mogen doen met de groepstrainingen. Tolunay Kafkas zal dus niet gebruik kunnen maken van de drietal in de wedstrijd tegen Besiktas. Er gaan geruchten rond dat Emerson en Marc Janko aan het einde van dit seizoen willen vertrekken bij Trabzonspor.


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen