Trabzonspor onderuit bij Kasimpasa

kahye

Trabzonspor is maandagavond tegen de tiende nederlaag in het huidige seizoen aangelopen. Kasimpasa was in eigen huis te sterk voor Trabzonspor. Viudez en Kalu Uche maakten vlak voor rust de beide treffers:2-0.


De thuisploeg begon fel aan de wedstrijd en wist de ploeg van Tolunay Kafkas de eerste helft goed onder druk te zetten. Viudez was de eerste doelpuntenmaker in de 37e minuut. Kalu Uche maakte, de bevrijdende treffer voor Kasimpasa vlak voor rust: 2-0.

In de tweede helft kreeg Trabzonspor een aantal kansen, maar tot scoren kwamen de mannen van trainer Tolunay Kafkas niet. De wedstrijd eindigde in een 2-0 overwinning voor Kasimpasa.

Kasimpasa wint en stijgt naar zesde plek

Dankzij de 2-0 overwinning steeg de ploeg naar de zesde plek op de ranglijst. Door de overwinning is de ploeg in het bezit van 36 punten uit 24 duels.


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen