'Russische clubs willen Umut Bulut halen'

umusyer

Umut Bulut staat volgens diverse Russische media in de nadrukkelijke belangstelling van Spartak Moskou, Lokomotiv Moskou. Ook Terek Grozny heeft geïnformeerd. De drie Russische clubs willen de 29-jarige spits deze zomer nog naar Rusland halen.


Umut vertrok vorige zomer bij Toulouse en tekende een huurcontract bij het Turkse Galatasaray. Aldaar kende hij een prima eerste seizoenshelft en scoorde hij tot nu toe 12 keer. Na de komst van Drogba moet Umut genoegen nemen op de reservebank. Aangezien de spits een contract tot medio 2013 heeft in Turkije, zullen geinteresseerde clubs diep in de buidel moeten tasten. De prijsvraag ligt naar verluidt rond de zes miljoen euro.


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen