Muslera: "Wij willen opnieuw in het Sükrü Saracoglu kampioen worden"

gskamp

Fernando Muslera heeft onlangs interessante uitspraken gemaakt. De doelman van Galatasaray gaf aan dat ze als team opnieuw kampioen willen worden in het Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadion.


“We kunnen dit onderwerp in tweeën splitsen. Als we met het oog van een toeschouwer kijken, verwachten zij natuurlijk dat wij in week 33 in het Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadion onze kampioenschap behalen, maar wij als voetballers willen natuurlijk al een aantal wedstrijden van te voren het kampioenschap veiligstellen.”Het afgelopen seizoen werd Galatasaray in het Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadion kampioen verklaard. De uitreiking van de beker vond plaat op het veld. De stadionlichten waren reeds gedoofd. In speelweek 33 (+-12 mei 2013) speelt Galatasaray zijn laatste derbywedstrijd tegen Fenerbahçe.


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen