vidaa
Dinamo Kiev wilde een maand geleden de onderhandelingen pas starten als Galatasaray 5 miljoen euro zou bieden voor Domagoj Vida.
Inmiddels vragen de Oekraïners 10 miljoen euro voor de centrale verdediger. Het lijkt er sterk op dat Vida het seizoen afmaakt bij zijn huidige werkgever. De laatste prijsstijging vond plaats toen Besiktas voor 4,2 miljoen euro Matej Mitrovic overnam van Rijeka.
Artikel delen met vrienden:Reacties (2) 


+: 872
-: 0
R: 1341
Level 5

10 miljoen voor hem??? Serieus???? Dat is hij bij lange na niet waard.. Wat een grap dit.. Of ze zeggen dit omdat ze hem niet kwijt willen daar ga ik maar van uit.


+: 409
-: 0
R: 1311
Level 5

als zijn prijs rond de 6 miljoen was had Bjk hem zeker gekocht, zijn prijs is dus hoog vandaar dat Bjk mitrovic heeft gekocht.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen