'Champions League-wedstrijd Galatasaray verdacht van matchfixing'

clujos

Het is heel aardig dat Interpol heeft gezegd in welke landen er aan match-fixing wordt gedaan, maar hier kan het toch niet bij blijven? 79 wedstrijden in Turkije? Prima... welke wedstrijden gaat het dan om? Heeft dat effect gehad op de competitie (kan niet anders natuurlijk)? Zo ja, op wat voor manier? En oh ja, om welke Champions en Europa League wedstrijden gaat het eigenlijk?


De Champions League-wedstrijd tussen Cluj en Galatasaray uit 2012 wordt ook verdacht van matchfixing. Dit weet onder meer Roemeense media te melden. De “Aslanlar” wonnen het uitduel 3-1 doordat Burak Yilmaz 3 x wist te scoren.

Daarnaast wordt ook het duel tussen Galatasaray en Besiktas in verband gebracht met omkoping in 2006.

Bron:Roemeense media

clujk


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen