'Arsenal bereidt bod van 25 miljoen euro voor op Burak Yilmaz'

buheyu

Als we de Turkse pers mogen geloven, onderzoekt Arsenal de mogelijkheid om Burak Yilmaz komende zomer over te nemen van Galatasaray. De Londense ploeg heeft na het vertrek van Robin van Persie geen echte goaltjesdief meer in huis. Naast Arsenal zou ook Manchester United en Atletico Madrid de Turkse aanvaller willen overnemen.


Volgens diverse Turkse media overweegt Arsenal een bod van 25 miljoen euro. Dat is een pak meer dan de 5 miljoen die Galatasaray in 2012 voor Burak Yilmaz betaalde. Door hem nu te verkopen kan de club van Unal Aysal veel aan hem verdienen.

Galatasaray voorzitter maakte onlangs het volgende bekend over Burak Yilmaz.

"Burak is niet te koop, maar alleen als er een gek komt die 40 miljoen euro voor hem wil betalen laten wij hem gaan", vertelde Ünal Aysal in gesprek met Turkse media. "Dat is de waarde die hij in mijn ogen heeft en hij zal niet voor minder vertrekken"


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen