artio
Een nieuw avontuur lonkt voor Gregory van der Wiel. Bertram heeft zeer duidelijk een voorkeur in welk land...

De Belgische model postte via haar Instagram-account van uit Verenigde Arabische Emiraten het volgende. De tekst "Oh dear sun, i miss you so much already" …
Van der Wiel en zijn vriendin Rose Bertram waren afgelopen weekend in Verenigde Arabische Emiraten om een transfergesprek.
Insta Rose Bertram
 ariose
 
Artikel delen met vrienden:Reacties (11) 


+: 28
-: 0
R: 98
Level 2

Eerlijk gezegd boeit het me echt helemaal niet als van der wiel vertrekt hij voert toch niets uit en zal bij fener niets bereiken denk ik ..


+: 128
-: 0
R: 194
Level 3

Wat een WAARDELOZE voetballer is dit zeg...

Deze gozer is meer bezig met instagram en Reizen met ze chikie dan met voetballen!!

Fener is hem ook liever kwijt dan rijk nu en gelijk hebben ze ook!


+: 326
-: 0
R: 914
Level 4

Hahahahahah hoe blij sommige Fenersupporters waren dat deze kneus was gekocht, hij zou beter zijn dan Gokhan Gonul bla bla bla

Geen wonder dat Gonul vertrekt naar ons, iemand die 9 jaar top heft gepresteerd krijgt minder salaris dan zo een kneus als Vd Wiel die niks kan en alleen maar bezig is met andere dingen behalve voetbal..

Weg ermee+: 1063
-: 0
R: 3066
Level 5

Hoe blij vorig seizoen BJKliler waren met Ozzie. 25, 30 miljoen verkopen. Nu is hij geen 12 miljoen waard als je zijn spel kijkt. En ik ben er zeker van dat hij expres zo speelt omdat hij niet naar Sevilla is gegaan. Adamlik öğretsin Şenol buna.


+: 128
-: 0
R: 194
Level 3

Wat heeft deze topic met Oguzhan te maken als k je vragen mag??


+: 12758
-: 0
R: 12209
Level 6
+1

Niets hoor, hij kan er alleen niet zo goed tegen dat Gönül vertrokken is en er zo'n lompe koe voor in de plek gekomen is. Het leuke is dat ze nu bij elke nieuwe transferaanwins t voor de rechtsback positie gaan roepen dat die beter dan Gönül is.. :lol:


+: 128
-: 0
R: 194
Level 3

Hahah dat kan maar dan nog is het heel vaag dat ie uit het niets over Ozzie begint, terwijl het over VDwiel gaat :D


+: 575
-: 0
R: 1091
Level 5

Zomaar begin je met Oguzhan lol.

Gelukkig is niet iedereen boos dat Gonul weg is, ik ben zelfs blij dat hij weg is, die gast deed t leuk en aardig tegen ploegen als Karabukspor, maar in Europa zag je al z'n minpunten. Maar goed, Fener verkoopt wel is vaker oudere spelers aan BJK.


+: 1063
-: 0
R: 3066
Level 5

Alba

Triggered much?


+: 1063
-: 0
R: 3066
Level 5

Dybala

Kijk maar. Ik hoef maar iets te schrijven en Alba triggered gelijk. Heel butthurt. En best wel leuke entertainment eigenlijk :-* :kitty:


+: 164
-: 0
R: 281
Level 3
MSB

Je kan wel blij doen alba maar Van der Wiel heeft wel evenveel wedstrijden gespeeld als jullie 2 nieuwe speeltjes.

Liever genaaid door 1 dan 2 zeg ik dan ^^

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen