Opnieuw ruzie op het trainingsveld van Fenerbahçe

fblogo

Het blijft onrustig binnen de spelersgroep van Fenerbahçe.


De Turkse persbureau Anadolu Ajansi meldt dat er dinsdag opnieuw een heftige discussie was op het trainingsveld van Fenerbahçe. Dit keer gingen Orhan Şam en Beykan Şimşek elkaar bijna te lijf. De discussie werd groter toen Emre Belözoğlu zich in de strijd mengde. Serdar Kesimal trok Beykan bij Orhan weg en Cristian hield Orhan tegen. Het incident doofde echter toen hulptrainer İsmail Kartal op kwam dagen. Na de training kon je duidelijk zien dat Beykan Şimşek zijn emoties niet kon verbergen. Eerder deze week gingen er geruchten rond dat Egemen en Gökhan met elkaar te vuist gingen.


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen