Milos Krasic: "Het komend seizoen ga ik ….."

krasic2

Milos Krasic heeft interessante uitspraken gemaakt tegenover de Turkse krant Milliyet. De 28 jarige Servische middenvelder bracht duidelijkheid over zijn toekomst bij Fenerbahçe.


“Ik ben heel gelukkig bij Fenerbahçe en in Istanbul. Ik denk er niet om te gaan vertrekken. Het klopt dat ik weinig speelminuten krijg, maar ik zal hiervoor nog harde gaan trainen. Fysiek ben ik bijna gereed. Ik heb mijn kracht eindelijk terug. Het komend seizoen ben ik ook bij Fenerbahçe. Iedereen moet dit weten. Als ik het komend seizoen ook geen speelminuten krijg, dan kan ik overwegen om te gaan vertrekken. Op dit moment is daar geen sprake van.”

 


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen