Kocaman: "Wij willen daar een goed resultaat neerzetten"

kojes

Aykut Kocaman verheugt zich op het duel tegen Viktoria Plzen. De Turkse trainer treedt in de achtste finales van de Europa League met Fenerbahçe aan tegen Plzen.


Aykut Kocaman hoopt dat Fenerbahçe donderdagavond tegen Plzen minimaal gelijkspel haalt. De trainer van Fenerbahçe denkt dat het mogelijk is, vertelde hij tegen de Turkse pers.

"Wij gaan er alles aan doen om donderdag een resultaat te behalen. We gaan proberen om voetballend goed te spelen, want dat is misschien wel onze beste kwaliteit. Viktoria Plzen is natuurlijk een hele goede tegenstander en die club heeft in de Europa League ook goede resultaten geboekt. Wij willen daar een goed resultaat neerzetten."

"Een gelijkspel of een overwinning is nodig in Plzen. Ik denk dat het in de eerste wedstrijd heel belangrijk is dat we een goed resultaat behalen. We hebben niets te verliezen en weten dat dit een hele sterke tegenstander is. Ze hebben van Atletico en Napoli gewonnen. Maar elke wedstrijd is anders. Wij kunnen ook goed voetballen en verrassen", besloot Kocaman.


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen