Fenerbahçe start met 'Xavi' Selçuk in de basis tegen Plzen

seluse

Fenerbahçe start donderdagavond met ‘Xavi’ Selçuk Şahin in de basis tegen Viktoria Plzen.


De Turkse ‘Xavi’ gaat 95% in de basis starten omdat Emre Belözoğlu en Raul Meireles niet kunnen spelen. Ook Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic en Miroslav Stoch zijn niet toegevoegd aan de spelerslijst terwijl de geschorste Raul Meireles wel is opgenomen in de spelerselectie.

Het duel in Tsjechië is de eerste confrontatie tussen beide clubs in de achtste finale van de Europa League.

Emre Belözoğlu komt niet in actie voor Fenerbahçe. De middenvelder is niet speelgerechtigd omdat hij eerder al uitkwam in het Europa League met Atletico Madrid. Raul Meireles is geschorst(rode kaart). Waarom Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldirim, Krasic en Stoch niet in de selectie zitten is onbekend.

Vermoedelijke opstelling:

selkose


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen