Voetballer veegt kont af met geld

voete

De 28-jarige Liam Ridgewell van West Bromwich Albion heeft met geld zijn kont afgeveegd. Via Engelse media is een foto verspreid waarop de verdediger zijn billen op het toilet afveegt met een stapel bankbiljetten van twintig Engelse Ponden.


De voetballer verdient zo'n 20.000 pond per week, een bedrag waarvoor veel Albion-supporters een jaar moeten werken. De foto is genomen in de badkamer van het 1,5 miljoen pond kostende optrekje van Ridgewell in Barnt Green, Birmingham.

Ridgewell doet er alles aan om de schade aan zijn imago te beperken. Hij zegt dat het om een weddenschap gaat met een vriend. De foto had nooit naar buiten mogen komen, aldus Ridgewell, die alle Albion-fans zijn excuses heeft aangeboden


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen