amirst
PSV heeft in de voorbereiding op de tweede helft van de competitie een forse nederlaag opgelopen in de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund.
In La Línea de la Concepción bij Gibraltar zag PSV-trainer Phillip Cocu zijn ploeg met 4-1 kansloos onderuit gaan tegen de Duitse topclub.
Wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen om naar Emre te kijken. Kijk mee…
 
Artikel delen met vrienden:Reacties (3) 


+: 242
-: 0
R: 426
Level 3
+1

Hij en Enes Unal zijn de toekomst van Turkije. Hopelijk kunnen zij bij hun huidige teams genoeg kans en ruimte krijgen...


+: 872
-: 0
R: 1341
Level 5

Wat een heerlijke speler is het ook om te zien.. Als hij dit seizoen nog steeds niet meer speeltijd krijgt moet hij zich ook laten verhuren naar de eredivisie net als Enes. Zodat hij elke week 90 minuten speelt! Ik denk dat het wel goed komt met Emre.


+: 1794
-: 0
R: 4040
Level 5

Turkije boft echt met o.a Emre Mor, Enes ünal, Yunus Malli, Ahmet Çalık, Hakan Çalhanoğlu en Cengiz Ünder.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen