Real Madrid en Borussia Dortmund naar kwartfinales Champions League

cl2

Real Madrid en Borussia Dortmund zijn er dinsdagavond in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. In Engeland wist Real Madrid met 1-2 te winnen van Manchester United. Borussia Dortmund versloeg Shakhtar Donetsk met 3-0.


Pas in de tweede helft werd de wedstrijd opengebroken toen Sergio Ramos de bal in zijn eigen doel tikte: 1-0. De ploeg van Alex Ferguson leek op rozen te zitten, totdat Portugese vleugelspeler Nani tien minuten later het veld moest verlaten, omdat scheidsrechter Cüneyt Çakir hem een rode kaart gaf. Nani raakte Alvaro Arbeloa met zijn schoen op de borstkas.

Trainer José Mourinho wisselde Arbeloa voor Luka Modric, die zijn invalbeurt in de 66e minuut beloonde met de gelijkmaker:1-1. Drie minuten later schoot Cristiano Ronaldo Real Madrid naar de kwartfinales van de Champions League: 1-2. Hij vierde zijn treffer ingetogen, uit respect voor zijn oude fans van United.

Borussia Dortmund versloeg Shakhtar Donetsk met 3-0.

Borussia Dortmund heeft zich dinsdag voor eigen publiek geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League. De Duitse landskampioen was in de eerste knock-outronde over twee duels veel te sterk voor Sjachtar Donetsk. Na de 2-2 in Oekraïne, won Dortmund thuis met 3-0.


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen